ZADARMO Fantasy Critérium du Dauphiné

3.6.2017, 12:00 | Inzercia | Zweeler
Spoznaj fantasy športové hry so Zweelerom. O mesiac začína Tour de France, čo je najväčšia cyklistická udalosť na svete. Cyklisti si môžu vybrať na prípravu pred touto udalosťou medzi dvomi podujatiami. Od 4. júna je tu Critérium du Dauphiné a 10. júna začína Okolo Švajčiarska. 
 
Critérium du Dauphiné začína 4. júna o 10:45 v Saint-Étienne a najlepší cyklisti sveta ako Chris Froome, Alberto Contador, Alejandro Valverde, Richie Porte a Esteban Cháves budú medzi sebou bojovať o čo najlepší výsledok. Dauphiné nám ponúka zaujímavú zmes etáp ako napríklad špurty, individuálnu časovku ale aj zopár ťažkých horských etáp.
 
 
zweeler maj
 
 
Sledovanie pretekov je o to zaujímavejšie ak máte svoj vlastný fantasy tím. Existuje množstvo Fantasy cyklistických hier pre Tour de France, no s Zweelerom môžete súťažiť po celý rok. Od Tour Down Under v januári až po Lombardiu v októbri.
 
Nový no už aj existujúci hráči môžu teraz vyskúšať Critérium du Dauphiné úplne zadarmo (klikni sem pre presmerovanie do hry): Vyberajte 20 cyklistov z 6 rôznych skupín a získajte čo najviac bodov v 8 etapách. Najlepší hráči môžu vyhrať bonus od Zweeleru, ktorý vám umožňuje súťažiť v platených hrách a vyhrať skvelé finančné odmeny. Napríklad, pre fantasy Tour de France (15+5) je bank nabitý až 31 000 eurami! Kliknite sem a pozrite sa.
 
 
Viac fantasy športových hier s Zweelerom:
  • Fantasy Critérium du Dauphiné: Minimálne 2 000 € v cenách!
  • Fantasy Okolo Švajčiarska: Minimálne 1 250 € v cenách!
  • Road to Bergen : 30 000 € v cenách a hlavná cena 10 000 €
 
 
Ak máš rád šport, budeš milovať Zweeler!
 
 

Diskusia

Diskusia neobsahuje príspevky.
 
Náš eshop